сряда, 1 януари 2014 г.

                                  RIP 2013 (2013 - 2013)
Драги съотечественици! Измина една трудна, но градивна година. Ала .. очаква Ни ЖЪТВА! Изключително много искам да пиша на всички Ви поотделно и се опитах да го сторя, но Сте толкова много, че за да успея, трябва да прибягна до вещерство, некромантика и нечисти сили като цяло .. Желая Ви много ТАКОВА, защото конкретен е глупаво да бъда при толкова много и разнообразни нужди!
Друга съществена част от посланието ми към Вас е да Сте готини като Плевнелиев (президента от телевизора, снощи) и Фандъчка (дамата дето движи София), защото само Те в момента са активни политически пичове и приказват сладоустно без да си правят Laфk-и и бронирани колиби в центъра ..
На контрапротестиращите нищо не пожелавам, защото Те сигурно са по китайския календар! Гответе се за светло бъдеще и отстоявайте и защитавайте личността си повече и ще станете истинска част от съвременния свят, защото да познаваш себе си и да отстояваш себе си, това означава преди всичко да проповядваш именно този морал, който желаеш да получаваш! При тази схема локацията на която живуркаш няма да е основна причина за колекцията Ти от кахъри .. Напред и Нагоре, Другарчета! ЧНГ! ;)