събота, 29 ноември 2014 г.

ЦЦ ми прави негативно впечатление от доста време със серия засечки на живо, давам и примери:
Живея близо до парламента и минавам оттам често, особено около началото и края на работното време! 2 пъти поред намирам за прелюбопитно как ЦЦ си тръгва от сградата - няколко коли, тумба кадри на НСО, няколко луксозни коли и разноцветни буркани светещи като коледна украса на Таймс Скуеър! Следва отцепване на движението и спиране на пешеходците! Председатели на НС са били имена като Антим I, Петко Каравелов, Петко Славейков и прочее, но грам не са се отличавали и контрастирали с народа по такъв очеизваден начин! Спомням си например как Стефан Савов, когато бях дете, си тръгваше от работа пешком по Дондуков и дори минаваше през една прастара пекарна с рогчета и банички ..
ЦЦ ми се натресе с цялата си феерия от светлини и хореография и преди два дни, когато на ранно събитие в операта откъм "Врабча" зави обичайния кордон облян в светлини и шик, който спря, заизлизаха "стражите" и в правилния момент, без грам да привлича внимание, Кралица Виктория пое по дългия път към входа .. 

Интересното четиво, което ме провокира да го напиша е тук! То завършва: "И на децата ни е отредено да мизерстват още преди да се родят, заради удобството на тези хора."