четвъртък, 14 юли 2011 г.

Дюнера се характеризира с плътен, тръпчив вкус и амрозия от разнообразни мазнини, елегантно подсилени от тайнствени, леко плашещи ароматни подправки. Много често маестрото добавя и нещо от себе си, особено лятото, когато в картофите пада не една капка от собствената му пот. За да бъде кулинарното изживяване запомнящо се, добрият майстор на тротоарната кулинария ще ви плесне една салфетка с мазна ръка, при което Вие трябва да се стреснете и да поемете хранително вкусовия шедьовър с формата на древен катамаран от платнище в препоръчително мръсните си ръце .. Атмосферата в която ще консумирате, непременно да бъде издържана в темата, като например: седянка на таксита в близост до ЖП прелез, прашно кръстовище или оживен пазар и задължително на крак. Както се казва: Prenez plaisir à manger или Buon divertimento! Поздрави, Борназ ..
The sun's gone dim and the sky's turned black, 'cause I loved her and she didn't love back ..