вторник, 24 декември 2013 г.

            - Една Трапеза За Днес -                  
Гледайки и взирайки се, че днес е ден рожден за Лютви Местан в мен се заразшава пъкленията, но реших да не напиша онази една мърлява смешка, дето ми припуква в пещите за дебилизми, а си позволих да споделя мисълта, че трябва здраво да поколедаруваме в тези празнични дни, особено на 26-ти! А и идва НОВА ГОДИНА, няма да е лошо да се научим вече да ползваме и "сурвачки"! Идната, нали я мислим "честита"!? Това цялото напук на тия целогодишни кукери срещу нравствеността обгазени и замаяни от червения вълшебен прашец, дето Мицов се беше пошегувал, че понеже са Контри и празнуват КонтраКоледа, та за Рождество щели да боядисват великденски яйца .. ;)  #ДАНСwithme #ОСТАВКА #occupyBGparliament #26декември

И понеже ми се сменят лесно настроенията, така е и с пожеланията! Пожелавам суровата Ви реалност да се сблъска с този пречуден продукт - Шоколадови лъжички с които да разбъркате врялото си кафе! ;)

Обаче, това е елегантния вариант! Иначе във facebook трябва да е супер битово - трапези, покривки, сърмички. Пример, че гузни - негонени бягат: https://www.facebook.com/AlexBornaz/posts/10201590435656679 - "Все още долавям двама/трима, които не са си снимали трапезата .. Трябва някой да провери дали са живи, а може и да са им хакнали профилите!?" Има контра и на тази реалност:
Седемте ястия! Идилия и паричката е в магазина ..



Задето смених темата прекалено шизофренично, гледам да остана в темпото и за да не притеснявам, правя го светкавично, че иначе трупам кахъри задето губя на хората времето .. А в случая си разчиствам тия кахъри от контролния център с малко неслучайно кино! Тръпна в очакване, защото пак неслучайно на рождения ми ден изригна трейлъра на уникалния:


"THE GRAND BUDAPEST HOTEL"



И за да не губя актуалност ще пусна и бонусче, за което ще допълня, че не един и двама друзя си помислиха, че новия трейлър на "Непобедимите 3" съм си го правил за густо!

The Expendables 3 Teaser Trailer #1 (2014)


Финала ми също не е най-коледния .. Едно много минималистично разказче. Но аз така и така празнувам само "Рождество".  ;)


Клас - Гълтам Дим

Стоя...Стоя и гълтам дим...
Стоя...Стоя и гълтам дим...

На спирката в колона петнайсет автобуса
нервно съскат със врати,
хората се качват, слизат бързо.
И аз съм там - стоя и гълтам дим.

В двата края на изтърканата зебра
зеленото очакват всички до един,
мигом булеварда с устрем да преминат.
И аз съм там - стоя и гълтам дим.

Навъсен неизменно старшината
командва пъстрия поток коли.
Завоя вляво отново забранен е,
и аз съм там-стоя и гълтам дим.

Едно момче към мен се приближава,
иска огънче да споделим.
"Не пуша вече!"-отговарям гордо,
там стоя - стоя и гълтам дим!


- Поздрави вкъщи!-