четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Същевременно прекрасно и тъжно видео. Разобличаващо нас човеците в преиначаването на заобикалящата Ни реалност ..Нещо което аз самия съм виждал в няколко ситуации, тези сладури тъгуват и при това, Те са доста по-чувствителни то нас, "напредналата раса". Помните случая с плачещото слонче, което освободиха след 50 години робство, или пък кравичката, която ронеше сълзи преди заколението си .. Отдолу в коментарите ще публикувам няколко показателни връзки. Ние отнемаме свободата им, завземаме средата им, решаваме съдбината им - дали ще живеят, къде, колко и какво им се полага. Внушаваме си, че сме техни собственици и когато се борят за полагаемото им място под слънцето и природата Ни даде урок се правим на жертви и "решаваме съвременни проблеми", расата която се избива като си подава оръжието от ръка в ръка за пари и сее смърт за да притежава гниеща материя, брънка от което е и човешкото безчинство, заради което има загинали в „Миджур“, един случай от безброй такива .. Той плаче!



А тази ситуация около една малка маймунка, много добре Ни показва колко "хубаво и възпитателно" е да водите децата си на цирк:





Последният ден на един поробен слон ..
Tyke the Elephant's Last Day on Earth (VIDEO) | Features | PETA

Или кончето, което мои приятели са спасявали на родна територия: НОВА ТВ

Или пък плачещият бик? "Свидетели на това необикновено събитие стават десетина служители на кланицата, за които убиването на животни е нормално ежедневие. Самите мъже са истински втрещени от това, което се разиграва пред очите им, а емоцията на този момент е толкова силна, че самите те започват да плачат, ставайки свидетели на безсловесното страдание на животното." ТУК!





Сега поплакахте ли си и Вие? :)