петък, 5 юли 2013 г.

HUG YOU! / HUG YOURSELF! / WHAT THE HUG?!?

Хайде сега, едно включване с допълнения към #хаштага и момента, хора! Очерк на една емоция с #, които нарекох "психореформаторика" - начален курс.



Започвам с предразполагащата част. Гости, чай и няколко вица за разчупване на ледовете:

Та в случая, преди Волен да се е "сетил" да "прокара" "иновацията" затвор за политически вицове и с Вас да се разделим за едно известно време, ето с какво ще захраня #усмихнисебе в този "катарзисен", както се изказа първоапостола на съвременната левица - СтаниШеф, момент:

- Какво е комунист?
- Някой, който е прочел трудовете на Маркс и Ленин.
- А какво е антикомунист?
- Някой, който ги е разбрал ...


---


Премиерът пред Парламента:
- Преди нашето правителство да дойде на власт, страната беше на ръба на пропастта. Но ние ѝ помогнахме да направи крачка напред!

---

Вчера Народното събрание разпрати до медиите SMS с годишния си доклад за свършената от него работа ...

След последните похихиквания се очаква мълчание и насочено към домакина изострено внимание! Представете си, че се изправям, фиксирам си ръкавелите и вадя лист от джоба си, който най-благородно ще ми съдейства в това, да цитирам първия държавен глава, който .. си позволявам да цитирам:

"Днес гражданите вливат своята енергия в политическата система на България. Те, не политиците, отварят нова страница в демократичната история на страната, в която слагат край на безразличието и оцеляването поединично. Гражданите се върyoyobнаха на политическата сцена, сега прожекторите са насочени към политиците. Гражданите повече няма да си затварят очите, сега е време политиците да ги отворят."

"Първото, на което дължат отговор политическите сили, които влязоха в парламента, е каква е ценностната ориентация за България, която ще следват - ще бъдем ли част от обединена Европа или считаме, че европейските инвеститори са колонизатори. Оттук започват отговорите, защото това показва цивилизационния ни избор. И пак ще кажа, не думи, а действия - видими, ясни и пред очите на нацията. Очаквам да видя по какъв начин партиите ще се противопоставят на всичко и всеки, който отклонява България от нейния европейски път и постигната финансова и етнорелигиозна стабилност, с които толкова много се гордеем, но които са толкова крехки и чупливи днес."


Следват, съответно:
#BulgariaExists
‎#СИСТЕМАТАreload
#
ДАНСwithme


Тук забивам с един автоцитат от FACEBOOK, както си обещах да правя:
БКП - Старата ръжда любов не хваща! Сентенция из цикъла ‎#ДАНСwithme - N-та номер ..

.. за да покажа как точно се чувствах два дни по-рано от речта на El Presidente!

Пускам фото улова, тежко парче злато в ситото:


















И завършвам с многозначителна картинка, която правя официален 'бекграунд на протеста за правова демокрация 2013-та и целите му прилежащи арт, разбирателство и психореформаторика: