неделя, 21 юли 2013 г.

Първо и преди всичко, днес маман има рожден ден! Знаеш какво Ти пожелавам и няма причина да многословя нито писмено, нито устно!


След
HUG YOU! / HUG YOURSELF! / WHAT THE HUG?!?,искам/не искам продължавам в същата последователност с facebook обзора, неспирно коментираната от мен любимка, дулцинеята на червения револвер - Буруджиева и едно допълнително отмятане, но всикчо това под цитат от Асен Генов ..


Асен Генов:

#‎ДАНСwithme‬ ден 39: Пак казвам, предстои решителна (извинете за клишето) седмица. Утре актуализират бюджета. Шепа идиоти са решили да задлъжнеят с още 1 милиард, при това, почти два пъти повече от нужното. Според техните им сметки. При това, по принципа "Да има!..." Свидетели сме на бесен популизъм — тодорживково намаление на цените на тока, без отговор на въпросите за смисъла на съществуването на НЕК и ДКЕВР — основните фактори по проблема с таксите по доставката и преноса на тока, чиито цени в България са в долната трета на страните в ЕС. Освен това, червените бързат да изпоназначат де що има областен управител, щото парите от Европа вече ще се разпределят регионално, а не от централната власт. Така говорят злите езици. Парите трябвало да идат в "нашите" фирми. Така създадени, монополите се контролират по-лесно! Монополи има или се подрържат от управляващите и в инфратстуркутното строителство — няколко "проверени" и "доверени" фирми си делят "плячката". Схемата с държавните кинти в една банка вече я научиха и кучетата от протестите. Така, с евро-кинти и родни постъпления в бюджета се създават медийни монополи и концентрация, които вредят на свободата на словото. Монополи има и в земеделието. Парите на Европа пък за комуникация отиват директно в избраните и подбрани медии, които се грижат за про-правителствената пропаганда. Кинтите на държавата, дето стана дума, отиват в удобните медии и готово! Един от "каналите" е ‪#‎КТБ‬. Схемата е чудна — значително по-ниски от средните лихви по депозитите; високи лихви при кредити (защо се теглят кредити, при условие, че парите са си на държавните предприятия един Господ знае), а от разликите се инкасират десетки милиони. Тройната създаде чудовището, Баце го усили двойно и тройно, а сегашната тройна дори и не си помисля да отслаби "позициите" на мустака и империята, около него. Бонуси има и за Цеко Минев - свързван и той с холдинг "Пътища". Черепа пък се сдобива със заместник-министри, а ДПС услужливо му спестиха от данъците по хазарта...

Ако преброим "бенефициентите" от тези "политики", за които идиоти, като Мишо Шамара и шепа червени бабички искат да дадем време и шанс на кабинета да свърши работа, ще видим, че са един файтон хора — все стари муцуни.

Ако това не ви ентусиазира да блокирате Народното събрание за два-три дни, от утре или вторник — неспасяеми сме! Пълни идиоти. Мисля, че и терминал 2 няма да ни спаси. Повечето.

Затова седмицата е РЕШИТЕЛНА. Без извинение за клишето. Лека нощ! Дано не спите спокойно, деца...

 

За разтуха, малко кино из "Закачки с Мая" ( поне част 1) като поздрав за изказването „Когато тези, които са ме избрали, започнат да не ме харесват, когато в Кюстендил ме замерят с домат, тогава ще си тръгна” и после пак четене:



Предавам специален поздрав за Мая Манолова и от редица посланици, към които вчера се присъедини и Марси Рийс, която коментира така:
„Протестите постигнаха значителни резултати по въпроси като свободата на медиите, върховенството на закона, необходимостта от съдебна реформа. Това е част от демокрацията и е позитивна промяна”.

Връщане към суровата реалност съ
с старт на Антиправителствената информационна служба NORESHARSKI от където колеги ще могат да ползват свободно информация и цитати, включително правителството ще може да съпреживява заедно с народа си емоциите, които само създава:

"
Информацията в noresharski.com, както и във всяка информационна агенция, е безплатна и свободна за цитиране и препубликуване."

За край, напомням, че "
15 професори и доценти от Софийския университет и НБУ написаха обръщение към демократичната общност на България, в което предлагат на протестиращите да направят масово политическо движение, включващо различни партии и организации, което да се яви на избори." Повече в E-VESTNIK

***

#facebook обзорчето, с което си замествам чезненето:

Официалното ми приятелско обръщение към Сорос ..


Сорос, мой човек! Като дружка към дружка .. Задели си някой лев, ей така за черни дни. Ще изкочи нещо, чемтрейлс, това/онова! Притесняваш хората в бялата сграда на паветата, Фидосова си тръгна даже, а знаеш ли как мъчно се минава през тия тесни врати .. ‪#‎ДАНСwithme‬ ще Те разсипе, не може така разсипно да наемаш всяко дете и куче за този протест, разбираш ли!? Стегни се, гледай от Москва какви са обрани и кротки ..

Втори път го призовавам, замисли се!

Моята 100% любимка, Буруджиева ..

Дори и сервизиран и рязан, Буруджиева успя да ми запали фитила с поредните патетично типични комунистически мурафети за подмяна на реалността с радио програми за обществен възход и градация по време на революция, които поддържа от началото на ‪#‎ДАНСwithme‬ ..
"Част от тези хора са идентифицирани като хора от сенчестия и престъпен свят.", "Част от лицата навън нито са симпатични, нито са интелиген
тни. Тези хора са идентифицирани и от предишни митинги като провокатори." - Ами, може да сте спокойна, хапнете вафличка и седнете малко. Реалните провокатори са 1/100-тна от протестиращите през всичките дни на протеста! Второ, хората които определяте така, уверявам ви, напускат верните редици с почести и любезности веднага щом бъдат диагностицирани като туморни обекти, отделно на въпрос за мен е това, че ВИЕ преговаряте със същите, ето защо a Victor Stoyanov пише "Днес този човек, с когото Мая Манолова "преговаря" от името на протестиращите, се опита да насъсква хората да бутат загражденията и да радикализират протеста. Изолирахме го успешно, като говорихме с един от по-вишестоящите полицаи. Призовавам ви да не влизаме в никакъв конфликт и комуникация с тези платени провокатори, а директно да ги изобличаваме на полицията." Явно е, че вас все пак ви интересува по живо наличността на тумори внедрени в самия протест, та ако желаете излезте и си го прибирайте в парламента, тъкмо ще се видим за малко, че тия 35 дни социалните контакти са ви малко cut!? Наболелия въпрос за "реалната бройка" на протестиращите, това дали са 300 или 3000 отново ще го решим като излезете да побройкаме ..
И предпоследно, Bebo 'Goofy' Halvadjian - аз казах ли, че ще дойде момента депутатите да се сетят да се придвижват с линейки!?

Последно, поредни адмирации за кметицата Фандъкова!

И "следпоследно", понеже ми байгъняса споменаването на ГЕРБ .. и понеже не може все така ГЕРБ да се привнася медийно в #ДАНСwithme, вчера в болницата случайно намерих значението на ГЕРБ:

ГЕРБ (Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест)

Излекувана.
Още един виц за "размисъл":
Alex Bornaz
Тазсутрешните ТВ изяви на ‪#‎ДАНСwithme‬ музите от последния месец ми напомниха за един любим хитър соц-виц-лагер-магер, а постването му е поздрав за Едвин Сугарев, чието интервю тече в момента по BTV ..

Пациент в поликлиниката иска едновременно номер за очен и ушен лекар.
- И ушите, и очите ли ви болят?
- Не, но не виждам това, което чувам и не чувам това, което виждам!
Подсещане за това, чия е според мен България:Великите братя Георгиеви, съпричастни с ‪#‎ДАНСwithme‬ ! България трябваше да е тяхна, а не на мутробарока!
























 










 И на меринджея, също!

Все още сме хаш - #ДАНСwithme /  #СИСТЕМАТАreloaded /  #усмихнисебе / #BulgarisExists! / #NOрешарски - тагнати, нали: